046 23 40 100 info@jgairco.nl

Over JG Airco

Over Ons

JGairco is een airco installatiebedrijf gelegen in Sittard. We zijn een jong, ambitieus bedrijf met volledige aandacht voor de klant. We zijn medio 2021 begonnen met ons bedrijf, midden in de coronapandemie. Dankzij tevreden klanten gingen we al snel van twee plaatsingen per week naar acht tot tien plaatsingen per week. We leggen de klant alles zo goed mogelijk uit, komen met mooie acties voor onze klanten en blijven goed bereikbaar als er nog vragen zijn na de installatie.

Ontmoet ons team

Glenn Saes

Adviseur

Jason Geuns

Monteur

Pieter

Virtuele Assistent

Waarom JG Airco

Prijs

JGairco werkt met een vaste prijslijst. Hierdoor komt de klant niet voor ongewenste verassingen te staan. De prijs die tijdens het gesprek word opgesteld zal achteraf niet veranderen.

N

Kwaliteit

Zowel de airco’s als de installatie die JGairco levert is van uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende kleuren goot beschikbaar zodat de gehele installatie bij uw woning past.

Montage op korte termijn

We streven naar een korte levertijd van de airco. Binnen drie tot vijf weken na het gesprek is uw huis voorzien van een airco.

Advies op maat

Om de juiste beslissing te maken over uw airco nemen we graag de tijd om u alle benodigde informatie te verstrekken die u wenst. We zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Nette Montage

Na de montage ruimen we alles netjes op. We laten geen troep achter en nemen ook al het afval (en de oude airco) mee.

Verzekering

Alle airco’s die we leveren komen met 2 jaar garantie, mocht de airco niet meer werken bent u verzekerd voor een nieuwe. Ook reparaties vinden op korte termijn plaats bij JGairco.

Waar gaan en staan we voor

Als bedrijf willen we onszelf onderscheiden door goed met de klant te communiceren. We nemen graag de tijd om persoonlijk langs te komen bij u om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden, ook ontvangt u direct een offerte (ter plaatse) zodat u meteen over alle informatie beschikt die u nodig acht. Om alle klanten een passend aanbod te bieden werken we voornamelijk met twee merken: Tosot en LG. Kwaliteit, professionaliteit en service staat voorop, afspraak is afspraak daar staan we voor bij JGairco. 

Contact

Benieuwd wat JGairco voor jou kan betekenen? Laat dan jouw gegevens achter en ons team zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Telefoon

Locatie

Nieuwstadterweg 10B, Sittard

.

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden